Avantazhi

Zgjidhjet e transformimit të TI-së që përdorin përzierjen e duhur të teknologjive, partnerëve, shërbimeve dhe modeleve financiare për t'ju ndihmuar të lulëzoni.

Rreth Nesh

Lucky Way Technology (NGB) Co., Ltd u themelua në vitin 2005, në fillim, ne u fokusuam në prodhimin e kornizës së skuterit elektrik dhe u bëmë një nga prodhuesit më të mirë të kornizave në Kinë.