Предност

Решенијата за трансформација на ИТ кои ја користат вистинската мешавина на технологии, партнери, услуги и финансиски модели за да ви помогнат да напредувате.

За нас

Lucky Way Technology (NGB) Co., Ltd е основана во 2005 година, на почетокот, се фокусиравме на производство на рамка за електрични скутери и станавме еден од врвните производители на рамки во Кина.